3 funktionelle serier af fritidshuse

Når du vælger et fritidshus fra Lilje-huset får du mange muligheder for individuel tilpasning. Du får masser af udstyr og mange fine detaljer. Og så får du et energirigtigt fri­tidshus som overgår byggereglements krav til fx isolering. Derved øger du værdien af din investering og sikrer den mange år frem.

Men, måske vigtigst af alt, så får du et fritidshus ophørt i høj kvalitet. Det giver ro og tryghed. Netop trygheden er vigtig – den giver dig tid og frihed under hele byggeriet. Vi rådgiver og hjælper dig til at træffe de rigtige valg. Hele processen er sat i system, som sikrer dig et bekymringsfrit forløb, hvor vi tager os af det hele. Lige fra byggetilladelsen til finish.

Lilje-huset har siden 1970 bygget fritidshuse i hele landet og faktisk også et helårshus i ny og næ. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores byggerier og derfor er det også vores egne tømrer der bygger fritidshusene.

Byg fritidshus med Lilje-huset og få:

  • Mulighed for individuelle løsninger
  • Byg fritidshus lige som du ønsker det
  • Høj kvalitet som udspringer fra høj faglig stolthed
  • Fuld tryghed og ro i hele processen
  • En god start på dit første kapitel i sommerhusdrømme
  • hd" Tak for et godt samarbejde

    Så tror jeg da vi blev helt færdige med sommerhussagen. Vil du bringe en tak rundt til dem i Lilje Huset, som har været involveret i hele projektet. I har altid været hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet. Både med projekteringen, ansøgning til Kommunen, support i byggefasen og afslutningen af byggetilladelsen, Tak for det.

    - vh Carsten

Item 1 of 3
0103