1970

Direktør Berner Ladegaard og to tømrere stifter firmaet Hjorth, Thomsen & Co. ApS med det formål at bygge sommerhuse i Danmark. Allerede fra start bliver Lilje registreret som varemærke og husene bliver markedsført og bygget som Lilje-huset.

LukLæs mere
1975

Den første oliekrise med bilfrie søndage og stor nedgang i byggeriet gør ikke tiderne lette. Den sidste af de to medstiftere træder ud af virksomheden, hvorefter Berner Ladegaard står som eneaktionær.

LukLæs mere
1983

Firmaet ændres til et aktieselskab med navnet Lilje-huset A/S.

LukLæs mere
1993

Selskabsstrukturen ændres som forberedelse til et kommende generationsskifte.

LukLæs mere
1996

Berner Ladegaards søn Simon Ladegaard ansættes som salgskonsulent i Lilje-huset A/S.

LukLæs mere
1998

Generationsskiftet bliver påbegyndt og Simon Ladegaard går ind i ejerskabet af Lilje-huset A/S.

LukLæs mere
2004

Generationsskiftet gennemføres med Simon Ladegaard som hovedaktionær og adm. direktør. Berner Ladegaard fortsætter i en tilbagetrukket stilling som arbejdende bestyrelsesformand og har stadig en mindre aktionærpost.

LukLæs mere
2021

Generationsskiftet afsluttes med Simon Ladegaard som eneaktionær og direktør i Lilje-huset A/S. Berner Ladegaard fortsætter som bestyrelsesformand.

LukLæs mere

Dansk Kvalitet

Lilje-huset A/S er en af landets førende udbydere af fritidshuse i træ. Vi er specialiseret i såvel udvikling som salg og byggeri af fritidshuse til private forbrugere i totalentreprise, men tilbyder også Medbyg løsninger, hvor kunden selv varetager dele af arbejdet. Lilje-huset A/S drives med udgangspunkt i håndværksmæssige traditioner og leverer derfor et fritidshus med en flot kvalitet og finish. Selve driften og styringen ligner dog ikke en typisk håndværksvirksomhed, da vi som totalleverandør har sat hele processen i system. Fra salg til byggeansøgning fra projektering til aflevering – og altid med kunden i centrum.

LukLæs mere

Tryghed

Lilje-huset A/S tilbyder tryghed i dit byggeri. 4300 opførte Lilje-huse siden 1970 taler sit eget sprog. Vi har herigennem opnået en usædvanlig stor erfaring og ekspertise i opførelse af fritidshuse og sommerhuse. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven fra start til slut og vægter kvalitet højere end kvantitet. Lilje-huset A/S er en veldrevet, velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende. Vi er selv meget stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode, i mere end 15 år i træk. I 2020 modtog Lilje-huset A/S Platin-diplomet fra Bisnode, som én blandt kun 115 danske virksomheder.

 

Se diplomet

LukLæs mere

Referencer

På vores permanente udstillinger fremviser vi 10 forskellige huse. Her har du muligheden for at komme helt tæt på et Lilje-hus og opleve den flotte kvalitet i et unikt, tidløst og fremtidssikret design. Vi henviser naturligvis gerne til huse under opførelse eller allerede opførte huse, så du kan se et Lilje-hus i dets naturlige omgivelser. Af sikkerhedsmæssige årsager og ikke mindst af hensynet til vores kunder fremsender vi dog ikke komplette referencelister. På konkret forespørgsel oplyser vi adresser på nyopførte huse eller huse under opførelse i netop dit område. Vi kan også henvise til specifikke hustyper, som ikke kan ses på vores udstillinger.

LukLæs mere