Byg der perfekte sommerhus
Har du den perfekte sommerhusgrund?

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige grund på fyn.

Den perfekte sommerhusgrund

Måske har du allerede den helt rigtige sommerhusgrund. Det kan også være at du er ved at finde den. Når du bygger sommerhus har grunden stor betydning for hvilket hus du vælger, indretningen og arealerne udenom. Alt skal fungere i samspil med hinanden. Derfor gør vi meget ud af grundmødet med vores byggerådgivere, hvor vi måler nøje op for at sikre den helt rigtige placering af dit nye sommerhus.

Lilje-huset tager sig af alle de nødvendige tilladelser og ansøgninger i forbindelse med et byggeprojekt. Så har du tid til det, der er vigtigt for dig – nemlig dit kommende sommerhus. Du kan uden bekymringer vælge de materialer og indretning af huset. Det praktiske papirarbejde klare vi.

Lilje-huset har en udstykning i Dyreborg som bliver klargjort snarest. Området er ideelt for de familier der ønsker en flot natur, lokalt havne miljø og gåafstand til fantastisk badestrand. Endvidere er der rig mulighed for en tur i kajak, både for begyndere og de mere erfarne. Området byder også på nogle af de bedste fiskesteder på fyn.

Lilje-huset har kendskab til flere områder med sommerhusgrunde, så spørg endelig, hvis du ikke har fundet den rigtige grund endnu.

Få information om grundene i Dyreborg lige så snart de bliver sat til salg. Læs mere her