Nordsø Eksklusiv
Nordsø Eksklusiv

Eksklusivt, minimalistisk og energirigtigt sommerhuse. Lækre detalje og fyldt med udstyr.

Se mere om vores Eksklusiv serie her
Nordsø Eksklusiv Romantik
Nordsø Eksklusiv Romantik

Sommerhus som vi husker det fra barndomsben. Gennemført nostalgi og hygge.

Udforsk vore Romantik serie
Nordsø Basis
Nordsø Basis

Funktionelle sommerhuse, med alt det nødvendige og intet overflødigt.

Funktionelle sommerhuse
Kampagnemodeller
Nordsø Basis Kampagne

Vores meget populære kampagnemodeller.

Se og sammenlign de 2 kampagnemodeller
Arkitekttegnet sommerhus
Individuelle projekter

– med udgangspunkt i vores standardhuse, tilpasser vi huset til dine ønsker og drømme.

Individuelle projekter
0105

3 forskellige serier af fridtidshuse

Med vores tre serier af sommerhuse og to meget populære kampagnemodeller, tilbyder vi samlet hele 31 sommerhuse at vælge imellem. Vi tilbyder tolv modeller i Nordsø eksklusiv, ligeledes tolv i Nordsø Eksklusiv Romantik, fem Nordsø Basis modeller og som nævnt to Nordsø Basis Kampagnemodeller.

Nordsø Eksklusiv er vores bud på et moderne, men traditionelt sommerhus. Nordsø Eksklusiv Romantik oser af minder fra gamle dage og er ren nostalgi med vandret beklædning og småsprossede vinduer. Nordsø Basis er alt hvad et sommerhus behøver at være, intet overflødigt er tilvalgt her.

Fælles for alle Lilje-huse er den høje kvalitet i byggeriet, de energirigtige løsninger og det høje udstyrsniveau som altid er med fra start. Der efterlades ikke meget udstyr til ønskelisten. 

Vi bygger nogle af de bedst isolerede sommerhuse i Danmark – derfor kan du bruge dit kommende sommerhus året rundt. 

BETAL FØRST VED LEVERING


Lilje-huset A/S tilbyder tryghed i dit byggeri. 4.700 opførte Lilje-huse siden 1970 taler sit eget sprog. Vi har herigennem opnået en usædvanlig stor erfaring og ekspertise i opførelse af fritidshuse og sommerhuse. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven fra start til slut og vægter kvalitet højere end kvantitet. Lilje-huset A/S er en veldrevet, velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende.

Vi er selv meget stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode, i mere end 10 år (faktisk 18 år) i træk. I 2023 modtog Lilje-huset A/S igen gulddiplomet fra Bisnode, som én blandt kun 41 danske virksomheder i branchen Opførsel af bygninger.

Se diplomet

Tryghed i byggeri
  • hd" Tak for et godt samarbejde

    Så tror jeg da vi blev helt færdige med sommerhussagen. Vil du bringe en tak rundt til dem i Lilje Huset, som har været involveret i hele projektet. I har altid været hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet. Både med projekteringen, ansøgning til Kommunen, support i byggefasen og afslutningen af byggetilladelsen, Tak for det.

    - vh Carsten

Item 1 of 5
0105