Hvad koster det at bygge sommerhus?
Find prisen på dit sommerhus

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Har drømmen om at bygge et nyt sommerhus først fået rigtigt fat, vil du naturligvis vide hvad økonomien er i projektet. Prisen på et nyt sommerhus afhænger af hvilke drømme du går med.

Drømmer du om et Nordsø Eksklusiv Romantik uden de store ændringer eller måske et individuelt tilpasset Nordsø Eksklusiv? Det kan også være du har set, hvor meget man får med i vores Kampagnemodeller. Ønsker du selv at tage del i arbejdet med opførelsen af huset? Hvor mange kvadratmeter? Hvilke materialer vælger du? Kræver din grund ekstra fundering? Disse er blot nogle af de spørgsmål som har indflydelse på den endelige pris.

1. Hvor skal du bygge?
Det første skridt i byggeprocessen er at erhverve en byggegrund. Prisen på denne grund vil afhænge af beliggenheden. Sommerhusgrunde tættere på populære ferieområder eller ved vandet vil generelt være dyrere end grunde længere væk fra turistområderne. Derudover kan grundens størrelse og terræn også påvirke prisen. Grundomkostningerne kan variere fra et par hundrede tusinde kroner til flere millioner kroner.

2. Arkitektur og design
Når grunden er sikret, skal du beslutte dig for, hvordan dit sommerhus skal se ud og hvilke funktioner det skal have. Her spiller dine valg en væsentlig rolle i omkostningerne. Ønsker du et Nordsø Basis sommerhus eller en mere luksuriøs udgave, som Nordsø Eksklusiv, med individuelle løsninger? 

3. Materialer og konstruktion
Valg af materialer og byggemetode vil også påvirke prisen. Kvaliteten af materialerne, energieffektiviteten og byggeprocessens kompleksitet spiller alle ind. Her er det til din fordel at vælge et byggefirma der bygge typehuse. Materialer og konstruktion er gennemtestet, hvilket gør byggeriet billigere end et arkitekttegnet fritidshus. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få dit eget præg på sommerhuset – det er blot indenfor nogle foruddefinerede rammer.

5. Håndværkere og arbejdskraft
At hyre dygtige håndværkere og entreprenører er afgørende for et vellykket byggeprojekt. Det er derfor at vi hos Lilje-huset bruger egne tømrere til at bygge husene. Derudover han vi faste underleverandører, som vi har sammenarbejdet med gennem mange år.

6. Udstyr og inventar
Udstyr og inventar til dit sommerhus. Dette omfatter alt fra møbler og hvidevarer til belysning og indretningsgenstande. Omkostningerne ved disse elementer kan også variere betydeligt afhængigt af dine valg og præferencer. 

 

Prisen på dine drømme
Her på vores hjemmesiden kan du finde priser på vores standard huse. Det er vigtigt for os at pointere, at alt er indregnet i prisen (dog ikke møbler). I vores Nordsø Eksklusiv får du for eksempel følgende med:

 • Udvendig facadebeklædning malet heldækkende
 • Sterne, vindskeder og underbrædder malet heldækkende
 • Zinktagrender med nedløb
 • Meget store træterrasser
 • Stor hems med stige og gelænder
 • Indvendig væg- og loftbeklædning hvidpolereteret
 • Indvendige bjælker, skyggelister, fodlister, gerigter og dørkarme mv. malet hvid
 • Klinkegulve i køkken, entre og gangarealer
 • Grafit aluminium LED-spot i tagudhæng
 • LED-spot i badeværelser, køkken og bryggers-entre
 • Gulvvarme i primært badeværelse og TV-stik i stue
 • Luft-luft varmepumpe inkl. afdækningskasse
 • Hvidevarepakke m. køl/frys, ovn, kogeplade, emfang, opvaskemaskine og vaskemaskine
 • Udvendigt frostsikret vandhane
 • Lækkert inventar fra Svane Køkkenet

Vores individuelle løsninger tager altid udgangspunkt i vores standard huse. Jo flere tilvalg og jo mere individuelt du ønsker huset, jo mere kommer huset til at koste. Vælger du noget fra, koster det naturligvis lidt mindre.

Klik her og bestil prislister og kataloger

Få et projektforslag
Vi udarbejder gerne et projektforslag til dig, med udgangspunkt i dine sommerhusdrømme. Med projektforslaget i hånden kan du se hele økonomien i projektet, samt dit nye sommerhus i en flot 3D tegning. Der medfølger selvfølgelig tegninger over hele projektet.

Godkender du projektforslaget, udarbejder vi en entrepriseaftale, der sikre dig et trygt og gennemskueligt byggeri.

Trygheden er meget vigtig for os, derfor vil vi altid opfordre dig til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til husene, materialer eller priser. Ingen spørgsmål er for små.

Kontakt en af vores dygtige byggerådgivere allerede i dag og få en god start på byggeriet af dit nye sommerhus. Her får du også svar på hvad et sommerhus koster at bygge.

 

 • hd" Tak for et godt samarbejde

  Så tror jeg da vi blev helt færdige med sommerhussagen. Vil du bringe en tak rundt til dem i Lilje Huset, som har været involveret i hele projektet. I har altid været hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet. Både med projekteringen, ansøgning til Kommunen, support i byggefasen og afslutningen af byggetilladelsen, Tak for det.

  - vh Carsten

Item 1 of 5
0105