Mere end 50 år med sommerhusbyggeri

Sommerhus byggefirma - det er os!

Lilje-huset har i mere end 50 år været et af landets førende byggefirmaer af sommerhuse. Tilgangen til byggeriet er naturligvis moderniseret og fornyet igennem årene, men grundtanken er den samme.

”Vi vil bygge sommerhuse, vi selv vil bo i.”

Som sommerhus byggefirma med mange års erfaring og mere end 4.700 huse opført over hele landet, er der opbygget en stor ekspertise omkring nybyg af sommerhuse. Denne ekspertise kommer dig, som drømme om et nyt sommerhus, til gode. Du får en gennemtestet proces og et byggeri der er sat i system, sådan at du trygt kan drømme om den kommende tid i dit nye sommerhus.

Valg af sommerhus byggefirma
Det måske vigtigste når du vælger, hvem der skal bygge dit nye sommerhus er, at byggefirmaet tilbyder lige netop det hus du drømme om. Derefter bør du kigge efter i byggefirmaets regnskaber, deres anmeldelser på nettet og forhøre dig blandt andre sommerhusejere.

Det er vigtigt at du vælger et solidt byggefirma, der også er her i morgen og de næste mange år frem.

Når du vælger et sommerhus fra Lilje-huset får du mange muligheder for individuel tilpasning. Du får masser af udstyr og mange fine detaljer. Og så får du et energirigtigt sommerhus som overgår byggereglements krav til fx isolering. Derved øger du værdien af din investering og sikrer den mange år frem.

Men, måske vigtigst af alt, så får du et sommerhus ophørt i god kvalitet. Det giver ro og tryghed. Netop trygheden er vigtig – den giver dig tid og frihed under hele byggeriet. Vi rådgiver og hjælper dig til at træffe de rigtige valg. Hele processen er sat i system, som sikrer dig et bekymringsfrit forløb, hvor vi tager os af det hele. Lige fra byggetilladelsen til finish.
Lilje-huset har siden 1970 bygget sommerhuse i hele landet og faktisk også et helårshus i ny og næ. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores byggerier og derfor er det også vores egne tømrer der bygger sommerhusene.

Med Lilje-huset som byggefirma får du:

  • Mulighed for individuelle løsninger
  • Byg fritidshus lige som du ønsker det
  • Høj kvalitet som udspringer fra høj faglig stolthed
  • Fuld tryghed og ro i hele processen
  • En god start på dit første kapitel i sommerhusdrømme

Find inspiration til dit nye sommerhus på Lilje-husets sociale medier, Facebook og instagram. Er du klar til at snakke om sommerhuse, det er vi – ta’ kontakt her.

Kig med her og se hvordan byggeriet forløber.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tilpasse designet af mit sommerhus, når jeg arbejder sammen med et byggefirma?
Alle vores hustyper kan tilpasses dine ønsker og behov, så længe at Lilje-husets overordnede designlinje overholdes. De fleste Lilje-husejere har fået lavet mindre ændringer til deres projekt og andre så gennemgående og store ændringer, at vi kalder dem individuelle projekter. Dem kan du se nogle af under hustyper.
Hvor lang tid tager det normalt at bygge et sommerhus med et byggefirma?
Byggetiden er ca. 14-18 uger og selve leveringstiden er afhængig af hvornår huset bestilles.
Kan et sommerhus byggefirma hjælpe mig med at finde en egnet grund til mit sommerhus?
Vi har en lille udstykning i Dyreborg på Fyn, hvor vi snart kan tilbyde 9 fritidsgrunde og fra tid til anden samarbejder vi med andre udbydere af fritidsgrunde. Du kan altid se hvor på hjemmesiden.
  • hd" Tak for et godt samarbejde

    Så tror jeg da vi blev helt færdige med sommerhussagen. Vil du bringe en tak rundt til dem i Lilje Huset, som har været involveret i hele projektet. I har altid været hjælpsomme og imødekommende i hele forløbet. Både med projekteringen, ansøgning til Kommunen, support i byggefasen og afslutningen af byggetilladelsen, Tak for det.

    - vh Carsten

Item 1 of 3
0103