Hold varmen i sommerhuset

Byg sommerhus til brug hele året

Når du vælger at bygge et fritidshus med Lilje-huset, får du en flot arkitektur og en veldisponeret planløsning på huset. Men du får også andre fordele. Fx får du også et yderst velisoleret fritidshus, med hele 300 mm isolering i gulvet og 340 mm i taget, hvilket langt overgår bygningsreglementets krav (BR15). Hertil er der 3-lags lavenergiglas i døre og vinduer, samt hvidevarer i energimærke A eller bedre. Indbyggede LED-spots indvendigt og udvendigt følger også med som standard. Huset primære varmekilde er en luft-luft varmepumpe, som giver dig et godt indeklima året rundt. Dette gælder alle Lilje-husets hustyper.

Tvaersnit af sommerhus

Hygge og indeklima i sommerhuset

Med et godt isoleret sommerhus, får du et fristed der kan bruges året rundt. Mange vælger udover varmepumpen, også at få installeret en brændeovn. Den giver hygge og varme i de kolde måneder. Det er dog svært at tænde op inden man ankommer til fritidshuset. Derfor kan varmepumpen fjernstyres via telefon, det giver dig et ventileret og opvarmet hus, inden du eller dine gæste ankommer.

byg sommerhus med Lilje-huset og vælg en energirigtig løsning, der giver dig mange gode stunder og minder i årene der kommer, uanset om det er vinter eller sommer.

Kontakt vores byggerådgivere for mere information eller ring 66 14 46 77