Byg et flot sommerhus i træ

Byg sommerhus i træ

Går du med drømme om at byg sommerhus. Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Lilje-huset er et byggefirma, som siden 1970 har opført sommerhuse i træ, langs de danske kyster. Det er blevet til mere end 4.000 sommerhuse og der kommer hele tiden flere til.

 

Individuelle typehuse

Hvordan hænger det så lige sammen? Jo, vi er naturligvis klar over at drømmene ikke er de samme hos alle og at der sjældent er to ens byggegrunde. Derfor udarbejder vi individuelle løsninger med udgangspunkt i vores standard sommerhuse. Derved kan vi afdække de fleste ønsker og behov.

 

Minimalistisk og energirigtigt sommerhus

NORDSØ EKSKLUSIV er nok et af markedets bedst isoleret sommerhuse, som langt overgår Bygningsreglementet krav (BR15). I denne model får du store panoramavinduer, som forener inde- og udemiljø og giver et fantastisk lys, der følger dagens rytme og gang i huset.

 

Ren sommerhus nostalgi

NORDSØ EKSKLUSIV ROMANTIK er vores romantiske model med en klassisk arkitektur, klinkbeklædning og sprossevinduer. Denne model leder tankerne tilbage til den klassiske sommerhusstemning og oser af nostalgi.

 

Funktionalismens rummelighed

NORDSØ BASIS er vores bud på et prisrigtigt sommerhus som indeholder alt det nødvendige, dog på meget færre kvadratmeter end vores øvrige modeller. Her er plads til familien som vægter udelivet og en aktiv sommerhusferie.

Fælles for alle modeller er høj faglig kvalitet og energirigtige løsninger.

Tilbage til artikler